KÜTAHYA / ŞAPHANE - Şaphane Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulunda açmış olduğumuz Etkili ve Hızlı Okuma kursumuz öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Mrt

Egep Projesi kapsamında Sürdürülebilirlik Projesi için El Sanatları hocamız Zuhal ERYİĞİT ile eğitim kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte atıklardan çanta dikimi yapıldı. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kurumumuzda kutlama yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet YAZAR ve Kurum Müdürümüz Ali DİNÇAY,  tüm kurslarımızı ziyaret ederek Kadın Personellerimizin Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kas

Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil AKTAY ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali DİNÇAY kursumuzu ziyaret ettiler. Yerinde incelemeler yapıp kursiyerlerimizin isteklerini dinlediler.

Kas

Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil AKTAY ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali DİNÇAY KPSS kursunu katılan öğrencileri ziyaret ederek isteklerini dinlidiler ve başarılar dilediler.

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.